اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

تپلی

امتیاز 3.4 ستاره با 15 رای

somdn_product_page

توضیحات

عناوین داستانها عبارتند از:
تپلی / مرده ریگ / عمو ژول / حسرت / اتاق شماره ۱۱ / وداع / نشان افتخار / مادمازل مخافیدرباره داستان تپلی:
تپلی در شمار بهترین نوول های گی دوموپاسان است. نقش آفرینان این داستان بورژوا های بزرگ و سرمایه داران شهر روان هستند که در مقابل تسلط سربازان پروسی در شهر و کشورشان، سرمایه خود را در معرض خطر احساس می کنند و برآنند که به هر طریق شده، مایملک خود را از خطر برهانند.

اینان که روزی سنگر وطن را به سینه می زدند و از این سنگ بر سینه زدن ثروت فراوانی اندوخته اند، اینک محبت وطن خود را در جامعه دان های پر از اسکناس و سفته و برات های معتبر جای داده اند و با وطنی که سرمایه شان است در راه گریز به جای امنی هستند.

در این میان تپلی که او را به عنوان یک زن گمراه می شناسد از میان وطن پرستان فراری، به پایمردی قد علم می کند و مردانه تر از این مردان پا در راه فرار، مقاومت می کند و نشان می دهد که خمیرمایه او چیزی جز خوبی نیست اگر لغزشی درکار بوده است، این لرزش حاصل نظام اجتماعی کثیف و مبحث زمان اوست ولی صفات و ملکات انسانی در او به حد بارزی وجود دارد.

کتاب های محمد قاضی

🔖 book_keywords : دانلود فایل pdf تپلی نوشته گی دو موپاسان ترجمه محمد قاضی

توضیحات تکمیلی

نویسنده

گی دو موپاسان

مترجم

محمد قاضی

تعداد صفحات

39

حجم (مگ)

0.5

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

کتابخانه فانوس

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “تپلی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *