اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

مردی با نقاب آهنین

امتیاز 3.6 ستاره با 8 رای

somdn_product_page

توضیحات

۳۰۶ سال پیش در روز ۱۹ نوامبر سال ۱۷۰۳ میلادی در زمان سلطنت لویی چهاردهم، پادشاه فرانسه، یک زندانی مرموز که همواره یک ماسک به چهره داشت در زندان باستیل می‌میرد. چند روز بعد، این مرد ناشناس را تحت نام مارشیالی در گورستان سن پل پاریس دفن می کنند. این پایان سرنوشت تلخ یک انسان بیگناه بود.
هشت سال پس از مرگ مرد ماسک آهنین، پرنسس پالاتین، زن برادر پادشاه فرانسه ادعا می کند او یک لرد انگلیسی بود که علیه فرانسه توطئه می کرد.
از آن پس، افسانه و ادبیات به شخصیت او پرداخته و او را تحت نام «مردی با ماسک آهنین» به شهرت می رسانند. در واقعیت این مرد ناشناس که هرگز فردی چهره اش را ندیده بود یک ماسک از جنس مخمل به چهره داشت و نه یک ماسک آهنین و گفته می شد به دستور لویی چهاردهم پادشاه فرانسه او محکوم بود همواره حتی هنگام خواب ماسک را به چهره داشته باشد. سن مارس در طول ۳۴ سال همواره مراقب اجرای این دستور لویی چهاردهم بود.
درباره هویت این زندانی فرضیه های زیادی وجود دارند. آیا همان گونه که ولتر ادعا کرده بود، او برادر دوقلوی لویی چهاردهم بود؟ یا براساس برخی شایعات فرزند نامشروع پادشاه فرانسه بود؟ یا اینکه دوک دوبوفور، کنت دو ورماندوا یا فوکه، خزانه دار مغضوب شاه بود؟ آیا او…؟.

کتاب های الکساندر دوما

🔖 book_keywords : دانلود فایل pdf مردی با نقاب آهنین نوشته الکساندر دوما ترجمه شهلا انتظاریان

توضیحات تکمیلی

نویسنده

الکساندر دوما

مترجم

شهلا انتظاریان

تعداد صفحات

103

حجم (مگ)

1.3

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

کتابخانه فانوس

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “مردی با نقاب آهنین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *