اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

هیروشیما، عشق من

امتیاز 3.5 ستاره با 6 رای

somdn_product_page

توضیحات

کتاب هیروشیما عشق من توسط مارگریت دوراس نوشته شده است.
همچنین این اثر فیلمی محصول سال هزار و نهصد و پنجاه و نه که کاری از فیلمساز مشهور فرانسوی آلن رنه است. اولین فیلم بلند رنه که اکثرا گفته شده واسه ی پیشبرد هنر سینما و نقشی به همان مقدار اساسی را بازی نموده که همشهری کین انجام داده است.

فیلمنامه این نوشته را مارگریت دوراس نگارنده ی معروف فرانسوی نوشته است. این فیلم ضد جنگ در قالب درامی نامتعارف به حوادث بمباران اتمی هیروشیما پرداخته است.

این فیلم با استقبال زیادی انتقاد کنندگان روبرو شد و در قسمت خارج از مسابقه ی جشنواره فیلم کن نشان داده شد و جوایز منتقدان بین‌المللی را از آن خویش کرد. بازیگری فرانسوی با نام ریوا واسه ی بازی در فیلمی به ژاپن می‌آید و با آرشیتکتی ژاپنی واسه ی دو روز ارتباط برقرار می‌کند.

دشواری و سختی که زن به موجب کشته‌شدگان بمباران هیروشیما احساس می‌می نماید او را به یاد ضایعه‌ای انداخته که خود در روزگاران قدیم متحمل شده است. زن عاشق سربازی آلمانی بوده و سرباز در روز آزادی کشته می شود.عاقبت خانواده ی دختر او را به موجب اینکه دل داده ی دشمن شده در زیر زمینی حبس می کنند.

کتاب های مارگریت دوراس

🔖 book_keywords : دانلود فایل pdf هیروشیما، عشق من نوشته مارگریت دوراس ترجمه هوشنگ طاهری

توضیحات تکمیلی

نویسنده

مارگریت دوراس

مترجم

هوشنگ طاهری

تعداد صفحات

171

حجم (مگ)

18.2

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

کتابخانه فانوس

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “هیروشیما، عشق من”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *